Snedker tilbehør

Hos Batteriholder tilbyder vi næsten alt inden for 3D print. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af snedker tilbehør, og mangler du derfor det perfekte tilbehør til dine snedkeropgaver? Så er du kommet til det helt rette sted. Når du som snedker skal arbejde med træ, så er det vigtigt, at du har det helt rette udstyr, således kan du udføre din opgave på bedst mulig vis, og resultatet bliver som ønsket. Det kan også være, du bare er gør-det-selv mand, der ønsker at bruge noget godt udstyr til dit næste gør-det-selv projekt, så kan du med fordel anskaffe dig dette her.

Snedker tilbehør er essentielt

Snedker tilbehør kan være en værdifuld investering, hvis man skal påbegynde arbejde i træ eller har arbejdet med det før. Snedker redskaber kan hjælpe med at højne sikkerheden, under arbejdet, eller det kan være med til at forbedre oplevelsen. Af tilbehør til snedkerværkstedet og generelt arbejde i træ, har vi blandt andet skrue skabeloner og streg målere til præcis opmåling. Det er vigtigt at have det helt rigtige måleværktøj, der passer til den type opmåling, du skal lave. Således kan du aflæse den præcise afstand men også få den rigtige vinkel. Uanset om du er gør-det-selv mand eller professionel snedker, så er snedker tilbehør et must, og derfor bør du altid have dette tilgængeligt i din værktøjskasse.

Dansk kvalitet fra højeste hylde

Batteriholder er en dansk virksomhed med egen produktion, placeret i Midtjylland. Design og produktion er håndteret af os selv, hvilket giver stor fleksibilitet hvis du har specielle ønsker. Vi er specialister i 3D print, og vi kan løse de fleste opgaver inden for 3D print. Vi har solgt mere end 100.000 enmer, og det betyder, at vores holdere er gennemtestede af vores kunder, og ikke kun af os selv. Vi udfører vores 3D printede holdere i både PLA og PETG. Vi anbefaler PETG til vores erhvervskunder og PLA til hobbyfolket. Dette sikrer dig, at de kan holde til de høje temperaturer, der kan opstå i firmabilen uden at tage skade.

Stort udvalg af tilbehør snedker

Hos Batteriholder er der garanti for, at du finder lige præcis det snedker tilbehør, som du står og mangler. Vi har nemlig sørget for, at der er noget for ethvert behov blandt det store udvalg, som byder på både skrueskabelon til troldtekst og Gerigt stregmåler i mange forskellige størrelser. Det er ligegyldigt, om du skal bruge en stregmåler på 6 mm eller 15 mm, så kan vi klare det med vores 3D maskiner. Vores snedker tilbehør kan både bruges, når du skal save, bore og skrue, og på den måde er de altså vigtige at have med i værktøjskassen. Du kan med garanti få opfyldt dit behov for snedker tilbehør hos os, og uanset hvilken type snedker tilbehør du vælger, så får du et stykke værktøj i høj kvalitet, som du kan bruge og have glæde af i mange år frem. Hvis blot du passer på dit værktøj og undgår med at smide rundt med det, så kan det virke i meget lang tid frem.

Effektiv levering og service

Udover vores ønske om at tilbyde næsten alt inden for 3D print har vi hos Batteriholder også et ønske om at tilbyde vores kunder en effektiv, pålidelig og lettilgængelig service. Vores kontaktoplysninger finder du nedenfor. Vi stræber altid efter at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt, og vi er altid ærlige og hjælpsomme. På hjemmesiden kan du læse om vores leveringstider og -priser, hvornår du kan få fri fragt, og hvortil vi har mulighed for at sende. Du kan bl.a. også læse om vores regler for betaling, returnering, fortrydelsesret og persondatapolitik. Har du fundet et produkt, der opfylder dine ønsker og behov, er alt information inden for rækkevidde. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.