Hilti

Hos Batteriholder tilbyder vi produkter, som du kan bruge til at holde styr på dit værktøj. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af Hilti batteriholdere til Hilti værktøj, og mangler du derfor den perfekte holder til dit Hilti batteri? Så er du kommet til det helt rette sted. Med den helt rigtige Hilti batteriholder får du praktisk og smart opbevaring af dine batterier. Den bruges til at holde dem sikkert og forsyne den enhed, den er fastgjort til. En batteriholders primære funktion er at lette strømforsyningen til den enhed, den er tilsluttet.

Hilti batteriholder – forlæng batteriets levetid

Hvis du er træt af, at batterierne til dit værktøj altid ligger og flyder i firmabilen eller på værkstedet, så skal du have fat i en Hilti batteriholder. Denne gør det nemlig muligt at passe på dine batterier, samt have dem let tilgængelige og pænt organiseret! En batteriholder sælges oftest som et integreret eller aftageligt rum eller hulrum, designet til at blive indsat i – eller fastgjort til – et passende element af celledrevet udstyr. En Hilti batteriholder gør det også muligt nemt at opsætte flere batterier i en serie. Du kan nemlig holde dine Hilti batterier samlet ved at sætte 2, 3 eller 4 batterier i serie. Dette giver dig mulighed for at serieforbinde et antal batteriholdere, så du får plads til lige nøjagtig det antal batterier som du har brug for til din enhed. Sikker opbevaring af batterierne er også vigtig for at bevare batteriernes kvalitet. Det er for eksempel vigtigt, at du opbevarer dine batterier på en måde, der sikrer, at polerne ikke rører hinanden. Derfor er det en god idé at opbevare dine batterier ved hjælp af en Hilti batteriholder, som er specielt designet til dette formål. Du kan altså med fordel skabe noget struktur, hvis du har en tendens til at rode med dit værktøj, samtidig med at du kan få mere glæde af dine batterier med en simpel Hilti batteriholder i høj kvalitet. På den måde bliver du hurtigt og nemt mere organiseret og kan hurtigt komme i gang med arbejdet.

Dansk kvalitet fra højeste hylde

Batteriholder er en dansk virksomhed med egen produktion, placeret i Midtjylland. Design og produktion er håndteret af os selv, hvilket giver stor fleksibilitet hvis du har specielle ønsker. Vi er specialister i 3D print, og vi kan løse de fleste opgaver inden for 3D print. Vi har solgt mere end 100.000 enmer, og det betyder, at vores holdere er gennemtestede af vores kunder, og ikke kun af os selv. Vi udfører vores 3D printede holdere i både PLA og PETG. Vi anbefaler PETG til vores erhvervskunder og PLA til hobbyfolket. Dette sikrer dig, at de kan holde til de høje temperaturer, der kan opstå i firmabilen uden at tage skade.

Find den perfekte Hilti batteriholder

Hos Batteriholder er der garanti for, at du finder lige præcis den Hilki batteriholder, som du står og mangler. Vi har nemlig sørget for, at der er noget for ethvert behov blandt det store udvalg, som byder på både batteriholder til Hilti B22, dobbelt batteriholder, tripel batteriholder og meget mere. Det er altså næsten ligegyldigt, hvilken størrelse Hilti batteriholder du leder efter, så kan du finde den her. Fælles for alle er, at de er lavet i materiale i høj kvalitet, hvilket betyder, at de kan modstå vind og vejr samt varme og slid. Batteriholdere kan bruges i rigtig mange opsætninger og findes derfor i utallige versioner, og der er forskel på hvor mange batterier der skal være plads til alt efter hvad din enhed kræver af strøm, for at fungere korrekt. Selvom de generelt ses som en relativt enkel og billig komponent, spiller batteriholdere og batteriholdere en væsentlig rolle i mange varianter af moderne elektroniske enheder, værktøjer og andet udstyr, og du kan med fordel anskaffe dig dette til dit værktøj.

Hurtig levering og service

Udover vores ønske om at tilbyde næsten alt inden for 3D print har vi hos Batteriholder også et ønske om at tilbyde vores kunder en effektiv, pålidelig og lettilgængelig service. Vores kontaktoplysninger finder du nedenfor. Vi stræber altid efter at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt, og vi er altid ærlige og hjælpsomme. På hjemmesiden kan du læse om vores leveringstider og -priser, hvornår du kan få fri fragt, og hvortil vi har mulighed for at sende. Du kan bl.a. også læse om vores regler for betaling, returnering, fortrydelsesret og persondatapolitik. Har du fundet et produkt, der opfylder dine ønsker og behov, er alt information inden for rækkevidde. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.