Alle Bosch produkter

Hos Batteriholder tilbyder vi produkter i 3D print til dine batterier. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af Bosch batteri holder, og mangler du derfor en batteriholder til dit Bosch batteri? Så er du kommet til det helt rette sted. Med en Bosch tool holder har du mulighed for praktisk opbevaring og transport af batterier. På den måde kan du holde styr på dit værktøj og batterierne hertil med en funktionel og smart holder.

Batteriholder Bosch – få styr på dine batterier

Hvis du er træt af, at dine batterier ligger og flyder på værkstedet, så skal du have fat i en batteriholder Bosch. Denne gør det muligt at passe på dine batterier og have dem let tilgængelige både på værkstedet og i firmabilen. Med et ophæng kan du hænge flere batterier op i samme serie og skabe en nydelig orden og struktur og hurtigt se, om der mangler et batteri. Batteriholderne monteres let med skruer. Du kan montere dem på vægge, under og på hylder, i værkstedet, i garagen, på paneler i bilen, på og i værktøjskasser osv. og så holder de batterierne sikkert fast med samme kliksystem, som holder batteriet på maskinen. Sikker opbevaring af batterier er bl.a. vigtigt for at bevare batteriernes kvalitet. Det er for eksempel vigtigt, at du opbevarer dine batterier på en måde, der sikrer, at polerne ikke rører hinanden. Derfor kan du med fordel opbevare dine dyre batterier i en Bosch holder. På den måde kan du få mere glæde af dine batterier, hvilket kan spare dig for mange penge i sidste ende.

Dansk topkvalitet

Batteriholder er en dansk virksomhed med egen produktion, placeret i Midtjylland. Design og produktion er håndteret af os selv, hvilket giver stor fleksibilitet hvis du har specielle ønsker. Vi er specialister i 3D print, og vi kan løse de fleste opgaver inden for 3D print. Vi har solgt mere end 100.000 emner, og det betyder, at vores holdere er gennemtestede af vores kunder, og ikke kun af os selv. Vi udfører vores 3D printede holdere i både PLA og PETG. Vi anbefaler PETG til vores erhvervskunder og PLA til hobbyfolket. Dette sikrer dig, at de kan holde til de høje temperaturer, der kan opstå i firmabilen uden at tage skade.

Find den perfekte batteriholder Bosch

Hos Batteriholder er der garanti for, at du finder lige præcis den batteriholder Bosch, som du står og mangler. Vi har nemlig sørget for, at der er noget for ethvert behov blandt det store udvalg, som byder på både batteriholder Bosch 18v, dobbelt batteriholder Bosch 10.8/12v og meget mere. Det er altså næsten ligegyldigt, hvilken type Bosch battery holder du er på udkig efter, så kan du finde den her. Vores holdere findes i en elegant sort farve, som passer ind i ethvert værksted eller firmabil. Uanset hvilken Bosch holder du vælger, så får du et funktionelt produkt i høj kvalitet, som kan gøre hverdagen nemmere. Fælles for vores batteriholdere er, at de er lavet i materiale, som gør, at de kan modstå vind og vejr samt varme og slid fra eksempelvis en firmabil. Super kvalitet og innovativt design giver dig mulighed for at holde batterierne på plads.

Hurtig levering og service

Udover vores ønske om at tilbyde næsten alt inden for 3D print har vi hos Batteriholder også et ønske om at tilbyde vores kunder en effektiv, pålidelig og lettilgængelig service. Vores kontaktoplysninger finder du nedenfor. Vi stræber altid efter at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt, og vi er altid ærlige og hjælpsomme. På hjemmesiden kan du læse om vores leveringstider og -priser, hvornår du kan få fri fragt, og hvortil vi har mulighed for at sende. Du kan bl.a. også læse om vores regler for betaling, returnering, fortrydelsesret og persondatapolitik. Har du fundet et produkt, der opfylder dine ønsker og behov, er alt information inden for rækkevidde. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.