Alle Black + Decker produkter

Hos Batteriholder tilbyder vi funktionelle produkter til dit værktøj. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af batteriholder til Black and Decker, og mangler du derfor den perfekte holder til dit Mitsutomo værktøj? Så er du kommet til det helt rette sted. Med den helt rigtige Mitsutomo batteriholder får du praktisk og smart opbevaring af dine batterier. Hæng med fordel dine batterier pænt op, når du ikke skal bruge dem med et Mitsutomo ophæng. På den måde opnår du hurtigt et overblik og kan komme i gang med arbejdet og skabe gode resultater.

Få styr på dit Black and Decker batteri

Struktur er vigtigt for mange i hverdagen, og hvis du er træt af, at batterierne til dit værktøj altid ligger og flyder i firmabilen eller på værkstedet, så skal du have fat i en Black and Decker batteriholder. Denne gør det nemlig muligt at passe på dine batterier, samt have dem let tilgængelige og pænt organiseret! En batteriholders primære funktion er at lette strømforsyningen til den enhed, den er tilsluttet. Selvom de generelt ses som en relativt enkel og billig komponent, så er batteriholdere næsten uundværlige, hvis man har mange batterier til sit værktøj, og du kan derfor med fordel anskaffe dig dette til dit værktøj. Sikker opbevaring af batterierne er også vigtig for at bevare batteriernes kvalitet og levetid. Det er for eksempel vigtigt, at du opbevarer dine batterier på en måde, der sikrer, at polerne ikke rører hinanden, da dette kan slide på dem. Derfor er det en god idé at opbevare dine batterier ved hjælp af en Black and Decker batteriholder, som er specielt designet til dette formål.

Black and Decker – professionelt værktøj

Gør det selv-folket ville ikke findes uden Black and Decker. Siden 1940’erne har de været foregangsmænd inden for elværktøj, der er skabt til alle os, som selv kaster os ud i projekter i hjemmet. En mærkesag for Black and Decker er den ergonomiske oplevelse, som er med til at sætte den bedste ramme for dit gør-det-selv-projekt. Om du er ny eller rutineret på hjemmebyggepladsen, gælder det, at dit værktøj skal gøre arbejdet lettere for dig og ikke efterlade dig med myoser og overbelastninger fra unødvendige vrid i håndleddet. Med elværktøj fra Black and Decker kan du trygt kaste dig over også mere omfattende gør det selv-projekter, fordi deres produkter er designet sådan, at de er gode at holde på.

Dansk topkvalitet

Batteriholder er en dansk virksomhed med egen produktion, placeret i Midtjylland. Design og produktion er håndteret af os selv, hvilket giver stor fleksibilitet hvis du har specielle ønsker. Vi er specialister i 3D print, og vi kan løse de fleste opgaver inden for 3D print. Vi har solgt mere end 100.000 enmer, og det betyder, at vores holdere er gennemtestede af vores kunder, og ikke kun af os selv. Vi udfører vores 3D printede holdere i både PLA og PETG. Vi anbefaler PETG til vores erhvervskunder og PLA til hobbyfolket. Dette sikrer dig, at de kan holde til de høje temperaturer, der kan opstå i firmabilen uden at tage skade.

Find den perfekte Black and Decker batteriholder

Hos Batteriholder er der garanti for, at du finder lige præcis den Black and Decker batteriholder, som du leder efter. Vi har nemlig sørget for, at der er noget for enhver smag blandt det store udvalg, som byder på både ophæng Black and Decker, holdere til Black and Decker batteri 18v, 36v, dobbelt Black and Decker batteriholder, tripel Black and Decker batteriholde og meget mere. Det er altså næsten ligegyldigt, hvilken type Worx ophæng eller batteriholder du står og mangler, så kan du finde den her. Fælles for alle er, at de er lavet i høj kvalitet, hvilket sikrer, at de kan modstå vind og vejr samt varme og slid.

Effektiv levering og service

Udover vores ønske om at tilbyde næsten alt inden for 3D print har vi hos Batteriholder også et ønske om at tilbyde vores kunder en effektiv, pålidelig og lettilgængelig service. Vores kontaktoplysninger finder du nedenfor. Vi stræber altid efter at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt, og vi er altid ærlige og hjælpsomme. På hjemmesiden kan du læse om vores leveringstider og -priser, hvornår du kan få fri fragt, og hvortil vi har mulighed for at sende. Du kan bl.a. også læse om vores regler for betaling, returnering, fortrydelsesret og persondatapolitik. Har du fundet et produkt, der opfylder dine ønsker og behov, er alt information inden for rækkevidde. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.