Biltema 18v

Hos Batteriholder tilbyder vi produkter, som kan gøre det nemmere for dig at holde styr på dit værktøj. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af batteriholdere til Biltema 18v, og mangler du derfor den perfekte holder til dit Biltema batteri 18v? Så er du kommet til det helt rette sted. Med den helt rigtige batteriholder til Biltema 18v får du praktisk og smart opbevaring af dine batterier. Hæng med fordel dine batterier pænt op, når du ikke skal bruge dem, så er du altid klar til opgaven.

Batteriholder til Biltema 18v

Biltema er en kæde af detailforretninger, der er specialiseret i værktøj og fritidsprodukter. Biltemas varehuse er typisk på 5000 kvm, og fører mere end 19.000 varenumre med mere end 150 varehuse i de fire nordiske lande, og i Danmark er der i dag 12 varehuse. Det er altså en stor og populær kæde, som har alt, hvad hjertet begærer, når det kommer til værktøj. Derfor er det ikke så underligt, at mange vælger at købe deres batterier her. Hvis du også har batterier fra Biltema og mangler noget struktur, fordi dine batterier altid ligger og flyder i firmabilen eller på værkstedet, så skal du have fat i en batteriholder til Biltema 18v. Denne gør det nemlig muligt at passe på dine batterier, samt have dem let tilgængelige og pænt organiseret! Selvom de generelt ses som en relativt enkel og billig komponent, så er batteriholdere næsten uundværlige, hvis man har mange batterier til sit værktøj, og du kan derfor med fordel anskaffe dig dette til dit værktøj. Med en batteriholder til Biltema 18v har du mulighed for at opsætte flere batterier i samme serie og skabe struktur. Dette giver dig mulighed for at serieforbinde et antal batteriholdere, så du får plads til lige nøjagtig det antal batterier, som du har brug for til din enhed. Du kan altså med fordel få styr på rodet, hvis du mangler noget struktur i dit værktøj, samtidig med at du kan få mere glæde af dine batterier med en simpel batteriholder til Biltema 18v i høj kvalitet.

Dansk kvalitet fra højeste hylde

Batteriholder er en dansk virksomhed med egen produktion, placeret i Midtjylland. Design og produktion er håndteret af os selv, hvilket giver stor fleksibilitet hvis du har specielle ønsker. Vi er specialister i 3D print, og vi kan løse de fleste opgaver inden for 3D print. Vi har solgt mere end 100.000 enmer, og det betyder, at vores holdere er gennemtestede af vores kunder, og ikke kun af os selv. Vi udfører vores 3D printede holdere i både PLA og PETG. Vi anbefaler PETG til vores erhvervskunder og PLA til hobbyfolket. Dette sikrer dig, at de kan holde til de høje temperaturer, der kan opstå i firmabilen uden at tage skade.

Vælg den perfekte Ryobi batteriholder

Hos Batteriholder er der garanti for, at du finder lige præcis den batteriholder til Biltema 18v, som du er på udkig efter. Vi har nemlig sørget for, at der er noget for enhver smag blandt det store udvalg, som byder på både dobbelt batteriholder Biltema18v, tripel batteriholder til Biltema 18v, multix 18v, maskineophæng til Biltema 18v og meget mere. Det er altså næsten ligegyldigt, hvilken type batteriholder til Biltema 18v eller ophæng du står og mangler, så kan du finde den her. Fælles for alle er, at de er lavet i høj kvalitet, hvilket sikrer, at de kan modstå vind og vejr samt varme og slid. En batteriholder er også den perfekte gaveidé til vennen, som har tendens til at lade sine batterier flyde, og som burde skabe noget struktur. Anskaf en batteriholder til dig selv, og en du holder af.

Effektiv levering og service

Udover vores ønske om at tilbyde næsten alt inden for 3D print har vi hos Batteriholder også et ønske om at tilbyde vores kunder en effektiv, pålidelig og lettilgængelig service. Vores kontaktoplysninger finder du nedenfor. Vi stræber altid efter at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt, og vi er altid ærlige og hjælpsomme. På hjemmesiden kan du læse om vores leveringstider og -priser, hvornår du kan få fri fragt, og hvortil vi har mulighed for at sende. Du kan bl.a. også læse om vores regler for betaling, returnering, fortrydelsesret og persondatapolitik. Har du fundet et produkt, der opfylder dine ønsker og behov, er alt information inden for rækkevidde. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.